Om BAMUTBILDNING.COM

Vi är stolta godkända utbildare åt AFA Försäkring. Ansök om subventionering hos AFA Försäkring och få upp till 70% subvention av kostnaden. Kräver att organisationen har kollektivavtal för de anställda. Här hittar ni information om bår bamutbildning som är en av AFA Försäkring godkänd arbetsmiljöutbildning.

Upptäck Innehållet i vår BAMUTBILDNING

BAMUTBILDNING.COM erbjuder den klassiska arbetsmiljöutbildningen BAM – Bättre Arbetsmiljö, som distansutbildning via ZOOM. Vi kallar den då BAM Online. Gå en arbetsmiljöutbildning från den plats som passar dig.

Utbildningen genomförs med hjälp av ZOOM. Det hjälper er att spara tid och pengar och det är ett utmärkt alternativ för den med fullspäckat schema, vill ha frihet eller som bor på platser där traditionell klassrumsutbildning inte är tillgänglig.

OM BAM

Syftet med BAMUTBILDNING

Syftet med utbildningen är att ge deltagaren grundläggande arbetsmiljökunskaper och förståelse för arbetsmiljösamverkan, med fokus på samverkan i arbetsmiljöfrågor, riskundersökning, förebyggande insatser, uppföljning av arbetsmiljö, lagar, regelverk, avtal, föreskrifter, SAM (Systematiskt Arbetsmiljöarbete), och OSA (Organisatorisk och social arbetsmiljö). Alla behöver ha arbetsmiljökunskaper men för chefer, arbetsledare och skyddsombud ställs det högre krav, i lagstiftning eller kollektivavtal.

Praktisk Information om en BAMUTBILDNING

Målgrupp för BAM

Chefer, arbetsledare, skyddsombud och andra arbetstagare som t.ex KMA eller HR- personal och som behöver kunskap om hantering av arbetsmiljöfrågor, ledningssystem m.m.. Utbildningen är också lämplig som repetitionsutbildning för alla ovan nämnda.

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs, detta är en grundutbildning i arbetsmiljö.

Utbildningens Längd

2 dagar

Kursintyg

Kursintyg för BAM Online (2 dagar) – Webbutbildning kan skrivas ut direkt efter genomförd utbildning i vårt LMS (Learning Management System).

Pris

6 900SEK/ Person. Om ni är flera som ska gå, så kontakta oss så kan vi se över prisbilden.

BOKA NU

Boka din BAM- utbildning nedan genom att fylla i formuläret. Har du frågor eller funderingar så kontakta oss så hjälper vi dig

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.